artikel

Grote vakantie liefde

Eindelijk tijd. Natuurlijk zien wij het liefst dat iedereen echt geniet van zijn werk en studie, maar wat vraagt het werkende leven soms veel van ons. Studeren tot 1 uur ‘s nachts en overuren maken omdat anders de planning van je manager in de soep loopt. Niet in de zomer, nu hoeven we even niets.

Maar wat betekent dat nu eigenlijk, dat nietsdoen? Naast de al geboekte vakantie en alle vergeten vrienden opzoeken zijn er best nog wat lege uren te vullen. Als we niet oppassen plannen we alle uren weer vol. Zo vermijden we het niets doen omdat we dat zo gewend zijn. Want wat komen we tegen als we echt niets meer te doen hebben? We zitten dan ongemakkelijk op de bank, zonder plan voor de avond of appjes van vrienden.

De vrienden die je niet ontmoet maken plaats voor een ontmoeting met jezelf. Hoewel we die onbewust spannend vinden, is dat precies wat we allemaal nodig hebben. In deze lege uren kunnen we namelijk van onszelf leren wat we fijn vinden om te doen, waar we echt zin in hebben. Dat gaat je de meest ontspannen en leuke vakantie geven die je nodig hebt!

De vrienden die je niet ontmoet maken plaats voor een ontmoeting met jezelf.